Flat Preloader Icon

Robotica

esd robotica

Robotica kan een antwoord bieden bij specifieke processen waar conventionele middelen tekort schieten. Bottlenecks of moeilijke werkomstandigheden kunnen op die manier op een effectieve wijze worden overbrugd. Zo wordt uw productielijn nog verder geoptimaliseerd.

Pick & place, beladen en ontladen van machines, (de)palletiseren in de productielijn,… Het zijn allemaal voorbeelden hoe we robotica kunnen inzetten. Naast het ontwerpen van nieuwe processen, voeren wij eveneens simulaties uit om bestaande processen in kaart te brengen. In deze simulaties vervatten wij hoe een proces verloopt en welke looptijd hieraan gekoppeld is. 

Bij elk ontwerp onderzoeken we grondig hoe de robot moet werken in de productielijn en waar deze best wordt geplaatst voor een optimale cyclustijd.

ESD is officieel verdeler van Fanuc Robotics. Deze Japanse constructeur is een van de pioniers in robotica en levert al decennia zeer hoogwaardige producten.

 

24/7 inzetbaar

Bij specifieke processen kan het noodzakelijk zijn dat er constant arbeid moet worden geleverd. Dit is mogelijk dankzij robotica.

Vrij (her)programmeerbaar

Dankzij de programmatie van een robot, zijn de mogelijkheden bijna oneindig. Bij nieuwe taken kan deze robot ook worden geherprogrammeerd.

Hoge nauwkeurigheid

Voor bepaalde taken is een herhalende nauwkeurigheid noodzakelijk. Onze robots kunnen gevraagde handelingen oneindig vaak en zeer accuraat uitvoeren.

ESD ontwerpt voor u een verhoogde efficiëntie en rendement.